Lorena

Over Lorena

Ondeugende Hindoestaanse is op jacht!

Ik ben al heel jong getrouwd en heb snel achter elkaar kinderen gekregen. Het huwelijk was door onze wederzijdse ouders bepaald. Maar mijn man heeft totaal geen idee hoe hij een vrouw moet laten genieten en doet ook geen moeite om zich daar in te verdiepen. Het is er op, er in en er weer af en of ik genoten heb doet niet ter zaken. Hij is goed voor mij en de kinderen en behandeld me verder goed maar ik verlang zo naar hete seks.
Ik zoek dus een man die mij wil geven wat mijn man niet geven kan. Ik hoor collega’s vaak praten over wat zij met hun mannen en vrienden doen in bed en dan kan ik wel huilen. Ben jij die man die mij laat voelen wat het is om begeert te worden? Het enige wat ik vraag is hygiëne en discretie. Mijn man en mijn familie mogen hier natuurlijk nooit van weten.

Groetjes Lorena



Leeftijd: 27     Haar kleur: Zwart     Haar type: Lang     Provincie: BE: Oost-Vlaanderen     Huidskleur: Donkerbruin



 

Direct een berichtje sturen naar Lorena?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact